HABERLER

Gelin Saçı İle İlgili Muazzam Fikirler

gelin-saci-ile-ilgili-muazzam-fikirler-2.jpg

Uzun Gelin Saç Modelleri


Her genç kadın evlenene kadar nasıl bir gelin olacağının hayalini kurar. Hayalleriniz arasında gelinliğinizin modeli ve saç stiliniz büyük rol oynuyor. Bu noktada tonlarca gelin saç modeli var, eğer saçlarınız uzunsa modeller de ilginizi çekebilir. Çünkü uzun saçlarınızla tercih edebileceğiniz birçok gelin saçı modeli var. Gelinler için uzun saç modelleri geleceğin gelinleri için birçok seçenek sunuyor. Şık, açık veya toplu seçeneklerle karşılaşabilir ve seçim yapmakta zorlanabilirsiniz.İster uzun saçınızı toplayın, ister açık bırakın, her zaman kısa saçtan daha fazla ilgi ve ilgi çekeceksiniz. Uzun saç herhangi bir şekle sahiptir, ancak aynı zamanda gelinliğinize en uygun modeli kolayca bulmanızı sağlar.


Sıkı topuz; Amacınız sade ve güzel bir gelin olmaksa ve saçlarınız uzunsa sıkı topuz saç modeli tercih edebilirsiniz. Bu modelde duvağınızı topuzun altına takarsanız ve z alıcı bir taç seçerseniz zarif bir gelin olabilirsiniz.



Dalgalı at kuyruğu; Eğer gelinliğinizin arka kısmında kan bir dekolte tercih ederseniz, saçlarınız dalgalı saçları çevreleyecek ve atkuyruğu şekli gelinliğinizi ön plana çıkaracak ve uzun saçlarınızın tam istediğiniz şekilde olmasını sağlayacaktır.



Yarı açık düğün saç modeli; Uzun saçlarınızı ortada toplayarak omuzlarınıza koyabileceğiniz uzun saç düğün saç modelidir. Özellikle omuzları açık nedime elbiseleri için en uygun ve abartılı düğün s modelidir.



Örgülü düğün saç modeli; Açık hava veya kır düğünü için en uygun gelin
saçı stillerinden biri örgülü saç modelleridir. Örgülü saç modelinizi gelin tacı veya papatya örgüsü ile tamamlayarak oldukça doğal bir görünüm elde edebilirsiniz.


Etiket :
Serdivan Ağda Serdivan babylight Serdivan Balyaj Serdivan Fön Serdivan Kalıcı Makyaj Serdivan Kaş Alımı Yöntemleri Serdivan Kaş Dizayn Serdivan Makyaj Serdivan Microblading Serdivan Ombre Serdivan Renkli Saç Serdivan Röfle Serdivan Saç Boyama Serdivan Saç Kesim Serdivan Sombre Serdivan Gelin Saçı Serdivan Kına Saçı Serdivan Düğün Serdivan Kına Serdivan Bayan Kuaför Serdivan Saç Kesim Fiyatlari Serdivan Ağda Salonları Serdivan Kalıcı Makyaj Serdivan uygun Kuaför Serdivan Gelin Saçı Kaç para nurhan türkyılmaz